Eilne jõukas ja laupäeva hommik...

Tere laupäeva hommikust !
Kell on 9, hommikusöök söödud, duši all käidud - hommikuks mulle und pole ikka antud. No aga mõni ime ka kui õhtul poole üheteistkümne ajal silm loojas on :)
Sellised reede õhtud siis viimasel ajal aga ma ei kurda, mõnus on kodus olla, nädal oli väsitav ning diivanil lebotamine kulus ära. Nautisin viimast õhtut omapäi. Täna jõuab elukaaslane tööreisilt tagasi :)
Eile pidi trennivaba päev olema...aga ei, mitte ei tahtnud peale tööd kohe koju minna, vaid tõmbas ikka MyFitnessi ja seekord jõusaali.
Üheks põhjuseks on kindlasti see, et neljapäevane Jõusaali ABC läks asja ette, mott on laes ja kava sai välja otsitud.
Kava leidsin fitness.ee leheküljelt ja eile treening nägi välja niisugune:


Tegin harjutused ära nii nagu kirjas oli. Raskused valisin umbkaudselt. Nii kuidas tõsta jõudsin. Nüüd oleks proffesionaali abi vaja, kes ütleks kuidas raskuseid timmida ja edaspidi kasvatada ning kas kõik seeriad teha samade raskustega või iga ringiga raskust suurendada !? Sellel alal on teadmised hetkel nulliringis ja targad nõuanded kuluksid ära :/


Täna on trenni ei lähe, sest sõidan Tallinnasse Lash lifti koolitusele ning samas tunnen, et keha vajab puhkust. Seljataga ikkagi 5 trennipäeva :)

Hommik algas taaskord banaanipannukatega !! Jah nii igav olengi :D


Tegin jälle veidi teistmoodi kui muidu. Kirjutan seekord täpsed kogused.

1 muna
35 g munavalget
60 g banaani
20 g kaerahelbeid
100 g Profeel ahjuõuna jogurtit
50 g kodujuustu 5%
3 g kookosrasva
Peale kaneeli ja natuke mustikaid
20 g kohvikoort kohvile

Muna, munavalge, banaani ja kaerahelbed lasin kergelt saumiksriga tainaks. Praadisin kookosrasvaga. Kõrvale segasin kokku profeel jogurti ja kodujuustu. Mulle meeldib profeel kodujuustuga, sest siis ei ole maitse imal ja jääb mõnusalt mahe ja mitte nii magus. Ülihea tuli. Ahjuõunajogurt sobis nii hästi pannukatega kokku :)



Kõik kokku:
387 kcal
Süsikad: 33.6 g
Valgud: 32.2 g
Rasvad: 14.4 g













Ees on ootamas jällegi pikk päev, koolitus lõpeb alles kell 20, seega jõuan tagasi Pärnu umbes 22 ajal. Teen kaasa ühe eine - tatrahelbed muna ja kodujuustuga. Seda söön ilmselt kella 12 ajal.
Lubasin sõbrannaga Kolme Sibulasse kohvile minna ja ilmselgelt ka väiksele söögile, üritan teha seal nii tervisliku valiku kui võimalik :) 

Nüüd aga tegutsemislainele ja varsti pealinna poole...

Mõnusalt nädalavahetust !