Hei-hei! Jälle üks nädalake möödas. Ütlen ausalt, et ei ole eelneva nädalaga üldse rahuuuuul. Aga keda selles süüdistada, ikka ennast :(

Esiteks käisin neljal korral väljas söömas. Üritasin küll teha tervislikemaid valikuid, kuid kunagi ei saa kindel olla kuidas toit tehtud on ja mida see sisaldab. Ühel päeval sõin kohvikus peedipüreesuppi, teisel Tom Kha suppi, kolmandal kreveti-fetajuustu salatit ning neljandal tomatisuppi. Minu jaoks ongi suurimaks komistuskiviks kohvitamised sõbrannaga või õhtusöök elukaaslasega. Kui juba kohvikusse minek on siis ju tahaks ikka midagi tellida, mitte kohvi või rohelist teed juues pealt vaadata kuidas teised söövad. 

Teiseks, pühapäeval oli tädi sünnipäev, kus sõin seda mida pakuti (suitsutatud lõhe, täidetud munad, singirullid, kala punases marinaadis )  ja ka väikse tüki kooki. 

Kolmandaks ei jõudnud trenni nii palju kui oleks soovinud :/ 

Mõned pildid said tehtud, edaspidi püüan rohkem tegemisti-toimetusi ja eineid pildistada. 

Peedipüreesupp kohvikus Mahedik. Need juustukrõbedikud jäid taldrikule, kuid kõrvale pakutud karaskiviilud sõin küll ära. See supp ei täitnud eriti kõhtu. Seetõttu oli õhtul kõht päris tühi. Jällegi järeldus siit, et tasub iga õhtu järgmise päeva lõuna kodus kaasa teha. Tasakaalustatud makrodega eine täidab kõhu pikaks ajaks ning ei tekita isusid ja soovi midagi veel juurde haarata. 








Ja üks lemmikumaid hommikusööke - täistera kaerahelvestest puder koos muna ja kodujuustuga.




















Proovisin ProPudi šokolaadimaitselise pudingu ka ära. Ei pidanud jällegi pettuma, täpselt nagu PÄRIS puding. Ei oskagi öelda kumb rohkem meeldis kas vanilje või šokolaadi, mõlemad megahead. Hind on küll päris krõbe - 2 eurot. Aga siis ongi nagu preemiaks kui magusaisu peale tuleb :)

Kõigest sellest toitumise jamast järeldan seda, et peab ikka kindla toitumiskava tellima, siis saab toidud ette valmistatud ja libastumisoht on väiksem. Kaalun Fitlapi konto taasaktiveerimist. Seal on palju erinevaid retsepte ja kõiki toiduaineid saab vahetada, mis on ülimugav. 

Trennidest nii palju, et teisipäeval käisin BodyCombatis, kolmapäeval tegin jõusaalis jooksulindil cardiot (HIIT-i) ja neljapäeval Brazil Butt Lifti (treening mis keskendub põhiliselt tuharalihastele). Trennid olid mõnusalt intensiivsed, kuid tasakaal nädala lõikes paigast ära.

See nädal läks küll korralikult aia taha, kuid ma ei anna alla ! Blogi kirjutamine ja oma nõrkuste üle mõtlemine (ja eriti nende kirjapanemine) toob maa peale tagasi ja annab motti edasi tegutseda ning edaspidi tublim olla.
Ootan juba osalejate galerii avalikustamist. Ei tea kas enda piltide teiste seas nägemine võtab seest õõnsaks ka, siis ju asi extra ametlik :)