Kehaanalüüsi tulemused

Täna käisin Myfitnessis kehaanalüüsi tegemas. Ega ma paremaid tulemusi ei oodanudki, kuid 4 aasta taguse kehaanalüüsiga võrreldes olid näidud kergelt šokeerivad :D Kui 2013 oli rasvaprotsent 21,3 siis nüüd 27,8 , mis on päääris suur muutus. Aga see selleks :)
Siin on tänased tulemused. Plaan on kahe kuu pärast uuesti mõõtma minna.


Eesmärk on kaalu alandada 60kg-ni ehk 3 kg kuus, see peaks olema täiesti mõistlik kaalulangus ja saavutatav tulemus. Rasvaprotsendi ja kehamõõtude eesmärke numbriliselt paika panna ei oska.
Järgmine mõõtmine ja tabeli update kuu aja pärast.

Peale kehaanalüüsi käisin MyFit abs trennis, kus keskendutakse põhiliselt kõhulihastele. Peale rühmatreeningut tegin veel jooksulindil HIIT-i. Mulle meeldib seda teha nii, et 90 sekundit tavalises tempos sörki ja 30 sek täiskiirusel jooksu, võtab korralikult läbi.

Käin rühmatreeningutes kuna need tunduvad efektiivsemad kui võhikuna jõusaalis kolamine. Olen mõelnud personaaltreeningu peale ja jõusaali kava peale, sest ise seal pusida tundub suht mõttetu. Kui oleks kindel kava ees siis saaks igal ajal jõusaalis käia ja ei sõltuks niipalju rühmatreeningute ajakavast. 

Ootan juba nii väga kevadet, et saaks hommikuti enne tööd väljas jooksuringi teha. Muidugi saaks seda juba praegugi, kuid ilm ei kutsu üldse välja, lisaks on vesine ja kohati libe- vabandused, vabandused :D

Toitumisega on siiani kõik hästi. Eilne vastlapäev möödus ilma kuklita, kuigi tööjuures olid need terve päeva nina all, lisaks veel kommikauss Raffaellodega. Kasvatan iseloomu ja ei anna alla. Kusjuures ei isuta ka kui kindel eesmärk silme ees ja toidud kaasa pakitud. Loodan, et teooria toimib, et mida vähem magusat süüa seda vähem isu on.

Täna oli hommikusöögiks rukkipala kodujuustu ja muna "salatiga", tavaliselt lisan veel avokaadot ja teen kõik kahvliga puruks, kuid täna polnud avokaado veel piisavalt küps ja jäi homset ootama.


Lõunasöögiks kanakarri täisterariisiga. Kuna kaste on tehtud ilma jahuta siis tuli see üsna vedel nagu ka pildil näha on :D Maitse oli see-eest väga hea ! Õhtuooteks oli keefiri-banaanismuuti linaseemnetega ja õhtuse filmi kõrvale lillkapsas, porgand ja paprika healthy dipikaga.

Kõik on muy bien !