Mis toimub...kaaluseisak !?


Aeg lendab.... juba kolmas nädal konkursi raames. Eilses BodyPumpi trennis peeglisse vaadates nägin juba väikseid edusamme..keha pole enam nii lödi kui ennem, muidugi trenniriietes tundubki keha fitim kui bikiinides...aga ikkagi väiksed edusammud on toimunud, mis annab tohutult motivatsiooni juurde. 

Ainuke mure on kaaluga...see on püsinud peaaegu 2 nädalat samas seisus 65,5-65,0 vahel. Ei taha üldse allapoole langeda :( Kaloraaž peaks küll paigas olema 1400-1600 kcal päevas. Samuti peaks makrote vahekord klappima. Hetkel iseseisvalt toitumises muudatusi teha ei oska. Loodan, et keha on lihtsalt segaduses sellest mis toimub ja varsti annab alla ning hakkab ka kilosid kaotama :) 

Eelmise nädala trennide kokkuvõte. 18.03 käisin jõusaalis ülakeha treenimas. Ei tea miks see siin ei kajastu ja 20.03 oli eilne Bodypump.


Avastasin enda jaoks musta riisi. See pidi olema riisisortidest kõige tervislikum. Lisaks kõrgele toiteväärtusele sisaldab palju kiudaineid, antioksüdante ja aitab ennetada mõningaid vähivorme ning pidi veresuhkru taseme normis hoidma. 
Mulle maitses see rohkem kui pruun riis. Kindlasti lisan ka edaspidi oma menüüsse :)

Ühel päeval sõin seda õhtusöögi kõrvale koos kanafilee, juurikate ja hapukoorekastmega.

Teisel päeval võtsin lõunaks kaasa koos avokaado, muna ja kodujuustuga.













Nagu eelnevas postituses mainisin ootas mind laupäeval ees kohvikukülastus sõbrannaga. Käisime Kolmes Sibulas. Üks lemmikohti Tallinnas, atmosfäär on mõnus ja menüüs palju isuäratavaid toite. Valisin läätsesupi kookospiima ja erinevate kaladega (lõhe, krevetid). Oli küllalt suur ports ja täitis ideaalselt kõhu. 


Täna ootab ees tööpäev ja õhtul Bodycombat.


Ja veel.... otsustasin Instagrammis fotoblogi pidama hakata 
https://www.instagram.com/mammubefit/ 
Kõik on oodatud jälgima ! :)