Vaba päev - kas tõesti !?

Hei-hei!

Kuna töötan hetkel kahe koha peal siis on vaba päev viimasel ajal haruldus ja veel nädala sees ! Milline luksus ! 
Olen tõeline hommikuinimene ja isegi vabal päeval läheb uni varakult ära, eriti veel kevade tulekul kui päike hommikul aknast sisse paistab :)
Küll aga ei kavatsenud ma ärgata kell 7 aga kuna mu kass otsustas just sellel kellaajal mind kiusama hakata siis ei jäänud muud üle. Päike säras ja tegutsemisisu tuli peale kui silmad lahti sain ning kass otsa passis  :)

Niisiis algaski päev aktiivselt. Peale hommikusööki (milleks taaskord kaerahelbepuder) Brazil Butt Lift trenn ja peale seda osalesin Jõusaali ABC-s.
Mulle meeldivad väga rühmatrennid, kuid tunnen, et ei saa nendes piisavalt koormust kätele. Käed on mul alati nõrgad olnud ja seetõttu tahan jõusaalis just ülakeha rohkem treenima hakata. Jõusaali ABC oli väga kasulik, sain häid nippe ja julgust iseseisvalt pusima hakata :)
Kes teab, äkki hakkab nii meeldima, et tellin spetsiaalse treeningkavagi. Hetkel otsin kava fitness.ee leheküljelt. Plaanin homme peale tööd kava ette võtta ja jõukasse minna.
Täna oli selle nädala neljas trennipäev. Jalad on suhteliselt läbi omadega :) Eilne Bodyattack tegi oma töö.

E Bodypump
T TRX ringtreening
K Bodyattack
N Brazil Butt Lift


Peale trenni premeerisin ennast banaanipannkookidega. Kõrvale sõin Profeel kohupiima ja blenderdasin külmutatud maasikad moosiks :)
Tavaliselt teen banaanipannkooke ainult banaanist ja munast aga täna lisasin ka kookosjahu. Kookosjahu tegi need veidi kuivaks, edaspidi eelistan ikka ainult banaani ja muna kooslust, jäävad palju paremad.


Tundub suur ports, kuid tegelikult on see taldrikutäis 375 kcal.

Õhtuks olen planeerinud tuunikala kikerherneste ja kodujuustuga, kõrvale tomati-, kurgi-, ja paprikasalat.

Kuna ole peaaegu terve nädala üksi kodus siis trennitamine ja kava järgi toidu valmistamine/toitumine ei olnud üldse keeruline. Saan 100% ainult endaga arvestada, mis  on vahelduseks nii mõnus.
Sellega seoses tekkis mõte, et küll oleks lihtne vormi saada üksi elades. Keegi ei oota koju (ainult kiisu), saab rahulikult õhtuti trennis käia ning kodus on ainult enda ostetud toit ning ahvatlused puuuuuduvad. Nojah... Et nüüd keegi valesti aru ei saaks siis tegelikult ma ei tahaks koguaeg üksi elada ja ootan ikka elukaaslast koju ka :) ;)

 Nüüd aga tegemiste-toimetuste juurde ja välja ilusat ilma nautima !